SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Bülent Uygun: Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var

Bülent Uygun: Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var

16 Eylül 2021 Perşembe - 14:27




Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Bülent Uygun, "Biraz sabra, biraz desteğe, biraz inanmışlığa, ne olursa olsun taraftar dediğimiz gerçek formanın sahibi olan insanların desteğine ihtiyacımız var." dedi.





Uygun, Çaykur Didi Stadı’nda gerçekleştirilen idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni bir takım kurduklarını, listede ilk sırada yer alan oyuncularını takıma katamadıklarını, transferlerin ise takıma geç katılması ile sakatlıkların takımı olumsuz yönde etkilediğini söyledi.

Ligin ilk dört haftasında beklentilerin uzağında kaldıklarını ifade eden Uygun, "Biraz sabra, biraz desteğe, biraz inanmışlığa, ne olursa olsun taraftar dediğimiz gerçek formanın sahibi olan insanların desteğine ihtiyacımız var. Onların yapacağı her söylem, her kötü baskı takımımızı etkileyecektir." diye konuştu.

Mücadelenin yeni başladığını işaret eden Uygun, "Bizim çok daha fazla çalışmaya, çok daha fazla takım hüviyetine bürünmeye, takım ruhunu oturtturmaya ihtiyacımız var. Dünü dünde bırakıp yepyeni bir sayfa açmamız lazım. O sayfayla hep birlikte güzel günlere koşmamız lazım. Ligin bizim için yeniden başladığı, elimizdeki kadro ile kazanmaya odaklı bir takımı sevenlerimize izleteceğiz. Nerede başladığının değil nerede bitirdiğinin, korkakların değil cesaretlilerin başardığı, izlerken herkesin keyif aldığı bir Rizespor ’u Allah’ın izni ile bundan sonra izletmeye başlayacağız." ifadelerini kullandı.

Uygun, Bolasie’nin hafif ağrıları nedeni ile idmana çıkmadığını vurgulayarak, Dabo ve Mendes’in sakatlıklarının devam ettiğini kaydetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap