SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Biz işimize bakalım!

Biz işimize bakalım!

13 Nisan 2018 Cuma - 10:05




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Denizlispor maçını kazandıkları takdirde diğer maçların bir öneminin olmadığını ifade etti.





Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, idman öncesi oyuncuları ile bir toplantı yaparak Yeşil-Mavili takımın zirvede en yakın takipçileri konumunda yer alan Ümraniyespor-MKE Ankaragücü maçının kendi kafalarını fazla meşgul etmemelerini istedi.

Denizlispor maçı öncesi oyuncuları uyaran Üzülmez;, “Ümraniye ve Ankaragücü takımını bırakın. Biz kendi işimize bakalım, zaten biz kazandıktan sonra o maçla bir ilgimiz yok. Denizli’de kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Biz kazanalım yeter” dediği seslendirildi.

Rizespor planını yaptı

Yeşil-Mavili takımın teknik kurmayları yarın oynayacakları Denizlispor hakkında detaylı analizler yaparak artı ve eksileri belirlediler. Denizlispor takımının teknik direktörü Fatih Tekke önderliğinde özellikle iç sahada ayrı bir kimlikle mücadele ettiklerini saplayan teknik heyet rakibin tüm artı ve eksiklerini içerin bilgilerini Üzülmez’le paylaştıkları öğrenildi.

Ege temsilcisinin maç kasetlerini defalarca izleyen kurmaylar, özellikle iç sahada Mehmet Akyüz , Ziya ve Kappel’e dikkat etmeleri konusunda savunma oyuncuları uyarılırken, Yeşil-Siyahlı takımın defans oyuncularının ağır olduğu, bu doğrultuda ani kapılan topların Süleyman ve Samudio ile buluşturularak golcü Vedat Muriqi’le sonuca gitmek istediği seslendirildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap