SON DAKİKA



Haber > Rizespor > BEN KAHİN DEĞİLİM!

BEN KAHİN DEĞİLİM!

24 Şubat 2018 Cumartesi - 08:00




Rizespor Teknik Patronu İbrahim Üzülmez, “Burada özel şeyler yapmadım, sadece oyuncularıma abilik yaptım, onlara bu işi inandırmaya çalıştırdım. Bu sü





Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, ligin bitimine 11 hafta ve alınacak olan 33 puan daha var olduğuna dikkat çekti. ” Ben kahin değilim, İbrahim Üzülmez olarak mütevazi olmaya çalışıyorum. İşine saygı duyan, işini en iyi şekilde yapamaya çalışan birisiyim” diyen Üzülmez, “İlk geldiğim haftalarda oyuncu kardeşlerime inandığım için o dönemlerde bu tip konuşmaları ve söylentileri, ligin şimdi gelinen durumu hakkında bugünleri aylar öncesinden gördüğüm için açıklamalar yapıyordum. İlk dönemlerde hak etten mental anlamda sıkıntılı olan bir takımla karşılaşmıştım. Benim de zamana ihtiyacım vardı ve bu konuşmalarım size karşı da bir taktikti.

O sıkıntılı dönemlerde bana karşı eleştirilerde vardı ve ben hepsine saygı duyuyorum, burada önemli olan önyargılar altına eleştirmemektir. Sonuçta Rizespor hepimizimdir. Ben şuanda bu takımın ekmeğini yiyorum ve camiayı çok seviyorum. Özel şeyler yapmadım, sadece oyuncularıma abilik yaptım, onlara bu işi inandırmaya çalıştırdım. Bu süre içinde de doğru işler yaptığımıza inanıyorum. Daha oynanacak olan 11 maç ve 33 puan var. Temkinli olmak lazım, mütevazi olmak lazım. Dolayısıyla gardımızı düşürmeden, moralimizi yüksek tutarak, saha içerisinde mücadelemizi düşürmeden en iyisini yapmak istiyoruz.”

Rehavete girersek sıkıntı yaşarız

Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, şampiyonluk mücadelesinde ciddiyeti elden bırakmadan emin adımlarla devam etmek istediklerini söyledi.  Rakiplerin puan kaybı yaşadığını ifade eden Üzülmez, "Rehavete girersek ve bu saatten sonra şampiyon olduk, dersek sıkıntı yaşarız. Ciddiyeti elden bırakmadan, aynı mücadele ve azimle emin adımlarla yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

 Herkesin başarıda büyük payı var

Üzülmez, geldikleri noktada sadece oyuncuların değil taraftarın da katkısı olduğunu belirterek, "Herkesin bu başarıda payı var. Şu anda göstermiş olduğumuz performansı, bundan sonra da devam ettireceğiz ki hedefimize ulaşalım. Henüz hedefe ulaşmadık. Hedefe ulaşmak için bayağı bir yol aldığımızı söyleyebilirim" diye konuştu.


Her maçın hikayesi var

Ligin 24. haftasındaki Tetiş Yapı Elazığspor karşılaşmasının zor olacağını vurgulayan Üzülmez, şöyle devam etti: "Rakibimizin de çok etkileyici oyuncuları var. Onların da hedefleri üst sıralar olduğu için bu maçta da iyi sonuç almak isteyeceklerdir. Oyuncularıma güveniyorum. Birlikte oynadığımız ve taraftarımızla bütünleştiğimiz zaman neler yapılabileceğimizi herkese gösterdik. Zor bir maç olacaktır. Bu ligde her maçın farklı bir hikayesi var. Hafta sonu sahamızda karşılaşacağımız Elazığspor'un oyun içerisinde farklı hikayesi olacaktır."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap