SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Atmaca'nın gol silahı Vedat G.Saray maçına özel olarak hazırlanıyor

Atmaca'nın gol silahı Vedat G.Saray maçına özel olarak hazırlanıyor

Karadeniz Özel

09 Mayıs 2019 Perşembe - 14:38




Bu sezon attığı 14 gol ve yaptığı 7 asistle Çaykur Rizespor’un gol yükünü omuzlayan Kosovalı forvet, cumartesi günü oynanacak zorlu sınav için oldukça iddialı. Vedat Muriç, “İstanbul’da şans Galatasaray’dan yanaydı ancak bu kez öyle olmayacak” dedi





Karadeniz Gazete / Özel / Hüseyin TERZİ // Atmacanın bu sezon yüksek uçmasında en önemli pay sahiplerinden birisi de şüphesiz Vedat Muriç… Kosovalı forvet, geride kalan 31 haftanın tamamında forma giyip büyük bir rekora imza atarken başarısıyla da göz kamaştırdı. Rakip fileleri 14 kez havalandıran yıldız oyuncu, 7 asistlik katkısıyla da Boldrin ile birlikte takımın en çok gol pası veren ismi oldu. Vedat, 11 Mayıs Cumartesi günü oynanacak Galatasaray maçına özel bir şekilde hazırlanıyor

GOLATACAĞIM İÇİME DOĞDU

Grip olduğu için haftanın ilk idmanını kaçıran Vedat Muriç, dünkü antrenmanın en çalışkan ismi olarak dikkat çekti. Taktik çift kalede attığı gollerle formda olduğunu gösteren başarılı forvet, Galatasaray karşısında aynı performansı göstereceğinin sinyallerini veriyor. Yakın çevresiyle Galatasaray maçını değerlendiren Vedat’ın, “Gol atacağım içime doğdu. Kazanacağımıza eminiz. Avrupa hedeflerimiz var. Bunu başarmak için sahadan 3 puanla ayrılmalıyız” dediği öğrenildi.

TRANSFERİN GÖZDE İSMİ

Vedat Muriç bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla İstanbul kulüplerinin transferdeki gözdesi oldu. Başta Fenerbahçe olmak üzere, bir çok takım 25 yaşındaki Vedat’ı yeni sezon kadrosuna katmak istiyor. Vedat geride kalan 31 haftada 14 gol attı, 7 asist yaptı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap