SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Atmacaların Başkanı Kartal; 'Beşiktaş Rize'de avucunu yalar'

Atmacaların Başkanı Kartal; 'Beşiktaş Rize'de avucunu yalar'

Karadeniz Özel

07 Nisan 2019 Pazar - 10:49




Beşiktaş’tan daha güçlü bir takım olduğunu söyleyen Kartal, “Beşiktaş’tan çok daha iyi bir takımımız var. Hakem hataları olmazsa biz bu maçı alırız” dedi





Karadeniz Gazetei / Özel / Hüseyin Terzi // Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, evinde oynayacakları Beşiktaş maçı öncesi umutlu konuştu. Kartal, Siyah-Beyazlı ekipten üç puan alacaklarını belirterek maç öncesi de hakemleri de dikkatli olmaya davet etti. Kartal, başarılı golcü Vedat Muriqi ve Fenerbahçe’den Atmacalar’a geldikten sonra harikalar yaratan Aatif Chahechouhe ile de lig bittiğinde masaya oturacaklarını yineledi. 

HAKEM HATALARI OLMAZSA

BEŞİKTAŞ maçı öncesinde iddialı açıklamalarda bulunan Kartal, siyah beyazlı ekibi yenecek güçte olduklarını dile getirdi. Başkan Kartal, “Bizim hedefimiz her maçta üç puandır. Güç olarak da baktığınız zaman Beşiktaş’tan çok daha iyi bir takımımız var. Gayet güçlüyüz, yükselen bir takımız. Bu maçı almamız lazım. İnşallah hakemler maçı düzgün idare ederse, hakem hataları olmazsa biz bu maçı alırız. Biz Atmaca’yız. Kartal burada uçamaz. Beşiktaş avucunu yalar” ifadelerini kullandı. 

VEDAT’IN DA DÜŞÜNCESİ ÖNEMLİ

TRANSFER dedikodularına da değinen Kartal, “Bugüne kadar Vedat Muriqi ile bize bir resmi teklif gelmedi. Eğer bir transfer teklifi gelirse Vedat Muriqi’nin düşüncesi ne olacak onu da bilmiyorum. Vedat kulübü terk edecek mi, bırakacak mı onu da bilemiyoruz. Şu anda kesin bir şey söylemek yanlış olur. Bir lig bitsin duruma göre bakacağız. O zaman değerlendiririz. Herhangi bir bonservis bedeli de belirlemedik. Vedat ile konuşmadan hareket etmeyiz” diye konuştu. 

DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

ÇAYKUR Rizespor’a geldiği günden beri ortaya koyduğu futbol ile dikkatleri üzerine çeken Aatif Chahechouhe’nin akıbeti ile ilgili açıklamalarda bulunan Kartal, “Biz elimizdeki mevcut oyuncularla devam etmeyi düşünüyoruz. Ama tabii daha 8 maçımız var. Bu maçlar bitsin ondan sonra değerlendiririz” şeklinde konuştu. Öte yandan Kartal, stadı tıklım tıklım doldurmaları için tüm Çaykur Rizesporlu taraftarları tribünlere davet etti. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap