SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Atmaca'da Bambock sürprizi

Atmaca'da Bambock sürprizi

03 Nisan 2020 Cuma - 13:33




ÇAYKUR Rizespor, önümüzdeki sezon iddialı bir kadro oluşturmak için şimdiden düğmeye bastı.





Süper Lig’in koronavirüsten dolayı ertelenmesiyle birlikte Teknik Diretör Ünal Karaman’ın önümüzdeki sezonun planlamasını şimdiden yaptığı öğrenildi. Karaman’ın evinde Avrupa’daki liglerde top koşturan oyuncuların araştırmasını yaptığı öğrenildi.

MENAJERLERDEN TEKLİF

KARAMAN’IN bir transfer raporu hazırladığı ve bu raporu Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal’a teslim edeceği belirtildi. Öte yandan menajerlerin de Yeşil Mavili kulübün kapısını aşındırmaya devam ettiği öğrenildi. Menajerlerin Portekiz’in Maritimo takımında top koşturan Franck Yves Bambock’u Yeşil Mavili kulübe önerdiği ifade edildi.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

MERKEZ orta sahada görev yapan Fransız oyuncu, aynı zamanda ön libero mevkiinde de başarıyla görev yapabiliyor. 24 yaşındaki oyuncunun kulübüyle bu yıl sözleşmesinin bittiği öğrenildi. Orta sahada sıkıntı yaşayan Karadeniz ekibinin Fransız oyuncuyu gündemine alabileceği öğrenildi. Siyahi oyuncu, bu sezon Maritimo’da 18 lig maçında 2 gol 1 asist yaparken 3 lig kupası maçında da 1 gol attı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap