SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Atmaca yeni Vedat Muric’ini buldu! Umut Nayir...

Atmaca yeni Vedat Muric’ini buldu! Umut Nayir...

28 Mayıs 2023 Pazar - 10:17




Süper Lig’e adını yazdıran Çaykur Rizespor’da transfer harekatı başladı.





Editör: Barışcan ATMACA

YENİ sezonda Süper Lig’de üst sıraları zorlayacak bir kadro kurmak isteyen Çaykur Rizespor, işe erken koyuldu. Bir dönem yeşil mavili formayı terleten şimdilerde ise İspanya’nın Mallorca takımında oynayan Vedat Muriç gibi bir yıldız ismi kadrosuna katmak için harekete geçen Karadeniz temsilcisi, aradığı ismi Ümraniyespor’da buldu. Atmaca, küme düşmesi kesinleşen kırmızı beyazlı ekiple harikalar yaratan ve başarılı performansıyla milli takıma da seçilen forvet Umut Nayir’i gündemine aldı.

UMUT için düğmeye basan yeşil mavili yönetim, Bülent Korkmaz’ın da istediği oyuncu için bir hayli ısrarcı. İstanbul ekibinde bu sezon 29 lig maçına çıkıp 2470 dakika sahada kalan Umut Nayir, 17 gol kaydederken 3 de asist yapma başarısı gösterdi. Türkiye Kupası’nda ise 2 kez sahne alan 29 yaşındaki forvet, 1 gol attı. Umut’un Eyüpspor’la bir yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Başarılı performansından dolayı birçok Süper Lig takımının radarına takılan Umut Nayir için tüm şartların zorlanacağı bildirildi.

Hava toplarındaki üstünlüğü, gücü ve fiziğiyle eski Rizesporlu Vedat Muriç’i andıran Umut Nayir, yeşil mavili ekibin transfer listesinde ilk sırada yer alıyor.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap