SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Aminu; 'İkinci yarı farklı olacak'

Aminu; 'İkinci yarı farklı olacak'

06 Ocak 2019 Pazar - 13:07




“İlk yarı çok şanssızdık. Ama ikinci yarı istediğimiz gibi olursa sorun yaşamayız. Kaliteli kadromuz var. Bu kalitemizi skorlara da yansıtacağız”





Çaykur Rizespor’un Nijeryalı oyuncusu Aminu Umar, Antalya kampında Karadeniz’e konuştu. Ligin ilk yarısında takım olarak şanssızlıklar yaşadıklarını ifade eden Umar, “İkinci yarıda her şey farklı olacak. Daha iyi bir Rizespor sahada olacak. Kaliteli bir kadroya sahibiz. İlk yarıda bu kalitemizi skorlara yansıtamadık. Bunun sonucunda da ligin ilk yarısını kötü bir yerde bitirdik” dedi.

İkinci yarıda her şeyin daha güzel olacağını ifade eden 23 yaşındaki Umar, “Takım olarak iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Burada iki tane hazırlık maçı oynayacağız. Eksiklerimizi tamamlayacağız. İkinci yarıda yakalayacağımız seri ile alt sıralardan kurtulacağız. Ligde hemen hemen her takımın puanları aynı. Biz kendi işimize bakıp üst sıralara tırmanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Osmanlıspor'dan kiralık geldiğini de sözlerine ekleyen Nijeryalı oyuncu, “Türkiye’de futbol oynamayı seviyorum. Rizespor’da da çok mutluyum. Kiralık olarak sezon sonuna kadar buradayım. Sezon bitince herkes oturup konuşur. Tabiki Rizespor isterse burada devam etmek isterim. Ama bunları konuşmak için daha çok erken. Öncelikle takımımızı bulunduğu konumdan çıkarmak zorundayız” dedi.

ÖZEL HABER / MEHMET KARAGÖZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap