SON DAKİKA



Haber > Spor > Rizespor doğru tercih

Rizespor doğru tercih

12 Ekim 2015 Pazartesi - 09:38




Teddy Chevalier, “Tesisler, çalışma sahaları tam bize göre, en iyi şekilde çalışabilmemiz için tasarlanmış. Şehir de çok güzel” dedi.





Çaykur Rizespor’un Fransız golcüsü Teddy Chevalier, gazetemizin Rize temsilcisi Arzu Erbaş’a samimi açıklamalarda bulundu. Rize’ye geliş hikayesini anlatan Teddy, “Geçen Aralık ayında teklif gelmişti eski kulübüme ama eski kulübüm bu teklifi reddetmişti. Çünkü ligde iyi pozisyonda oynuyorduk, üst sıralara oynarken gelmişti bu teklif. Hikmet hocamız Rize’ye gelmeden önce de birkaç sezondur beni çok istemişti. Yine bir sezon bitiminde beni kadrolarına katmak istediklerini söylediler. Eski takımıma artık değişim vaktinin geldiğini söyleyerek buraya gelmeye karar verdim. Rize’ye gelmekle çok doğru bir karar vermişim. Geldiğim günden beri bana çok iyi davrandılar ve destek oldular. Ben de performansımla buna cevap vermek istiyorum” dedi.

Hayran kaldım

Şehri ve tesisleri çok beğendiğini belirten Teddy, “Burayı ilk görmeye geldiğimde çok şaşırmıştım. Tesisler, çalışma sahaları, tam bize göre, en iyi şekilde çalışabilmemiz için tasarlanmış. Şehir de çok güzel. Fransa’da da öyle büyük bir şehirde yaşamamıştım, bu yüzden Rize’ye hemen alışabildim. Ailemle yürüyüşe çıktığımda rahat ettiğim sakin bir şehir” dedi.

Forvet veya kanat oynayabilirim

Kendisini en kısa sürede ispatlamak istediğini belirten Teddy, “Çok çalışıyorum şans elde edebilmek için. Çok fazla şans elde ettiğimi düşünmüyorum. Ben buraya geldiğimde hem forvet hem de kanat oyuncusu olarak oynayabileceğimi düşündüğüm için geldim. Ve çok çalışarak şansımı bekleyeceğim, şansım geldiğinde de onu değerlendirmek bana kalacak” dedi.

11_18

Mesai sürüyor

FC Dinamo Batum ile yapacağı hazırlık maçı Ankara’da yaşanan saldırı nedeniyle ilan edilen 3 günlük yas kapsamında federasyon tarafından iptal edilen Çaykur Rizespor, günü tek antrenman yaparak geçirdi. Antrenmana milli takımda bulunan oyuncular katılmadı.

Adaptasyon sürem uzadı

Adaptasyon sürecinin biraz uzadığını belirten Fransız golcü, “Buraya geldiğimden beri takıma uyum sağlamak için çabalıyorum. Çünkü adaptasyon süreci biraz uzun sürdü bende, hala da sürüyor. Lig öncesi kampa katılamadım, arkadaşlarımla sezon başlangıcında tanıştım. Her gün tesislere gelerek yüzde yüzümü vererek onlara alışıp adaptasyonu kısa sürede tamamlamak istiyorum” diye konuştu.

Taraftara mesaj

Taraftara da mesaj gönderen Teddy, “Taraftarımızın arkamızda olduğunu hissediyoruz. Umarım sonuna kadar bizimle olurlar. Biz onlar için bütün enerjimizle sahada yerimiz alıyoruz. Her maçta desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

Beşiktaş’a gözdağı

‘Sezona çok iyi başladık’ diyen golcü oyuncu, “İyi bir başlangıç yaptık. Şimdi Beşiktaş maçını bekliyoruz. Elimizden gelen her şeyi yaparak kazanmak istiyoruz. İyi maç çıkararak maçı kazanmak istiyoruz, hedefimiz bu . Beşiktaş güçlü bir takım ancak biz de her takımı yenebilecek güçteyiz” şeklinde konuştu.

Röportaj: Arzu ERBAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap