SON DAKİKA



Haber > Spor > Rize'nin geleceği parlak

Rize'nin geleceği parlak

25 Ağustos 2015 Salı - 00:21




Teknik Direktör Hikmet Karaman, ilk iki haftada sergilenen futbolu önümüzdeki haftalarda geliştirip, iyi bir ekip görüntüsü vereceklerini ifade etti.





Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Fenerbahçe karşısında alınan bir puanın önemli olduğunu ifade ederken, gelecek haftalarda daha iyi bir Rizespor seyrettireceklerini söyledi. Karaman, “Oyun olarak iyi işler yaptık. Son ana kadar kazanma arzumuzu sahaya yansıttık. Geri düşsek de maçı bırakmadık. Fenerbahçe gibi güçlü bir ekip karşısından 3 puanla da ayrılabilirdik” dedi. Gelecek haftalarda hem oyun olarak hem de skor olarak iyi işlere imza atacaklarını belirten tecrübeli teknik adam, “Gençlerbirliği ve Fenerbahçe maçlarında sergilenen futbol bizleri ilerisi için umutlandırdı. Henüz hazır olmayan bazı oyuncularımız var. Onların da aramıza katılmasıyla gelecek haftalarda daha iyi bir ekip olacağız. Rizespor sevdalılarına güzel bir ekip seyrettireceğiz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap