SON DAKİKA



Haber > Spor > Rize'den ikram

Rize'den ikram

13 Mart 2016 Pazar - 10:44








Süper Lig’in 25. haftasında 28 puanı bulunan Çaykur Rizespor’un Beşiktaş’la oynayacağı maç öncesinde Rize’de başlayan etkinlik ve özel bir telefon firmasının kampanyası ile bilet dağıtılmasından sonra Çaykur Didi Stadı’nda maç öncesinde Murat Dalkılıç ve Volkan Arslan konser verdi. Konser ile birlikte tribünler dolmaya başladı, önceki maçlara baktığımızda bu maçta tribünlerde doluluk oranı çok daha fazlaydı. 15 bin 500 kişilik Didi Stadyumu’nda 10 bin dolayında taraftar vardı. Beşiktaş taraftarlarına ayrılan tribünde ise bin dolayında Beşiktaş taraftarı takımlarına destek vermek amacı ile gelmişti.

Karşılaşmaya Rizespor etkili başladı, henüz 1. dakikada gelişen Rizespor atağında Teddy fırsattan yararlanamadı. Arzulu ve istekli başlayan Rizespor’da Murat Duruer’in ceza alanı dışında yaptığı faul sonrasında Sosa serbest atıştan topu filelere gönderdi. 2 dakika sonra Rizespor kazandığı penaltıyı bu kez Deniz ile kullanamadı. 25. dakikada Ahmet İlhan’ın ceza alanına ortaladığı topu yine Deniz ağlara gönderemeyerek üst direğe nişanladı. Üstün oynayan Rizespor savunma hatası yaparken, 33. dakika da tecrübesini konuşturan Beşiktaş, bu kez Kerim Frei ile skoru 2-0 yaptı.

Hücum hattında Rizespor’un yapamadıklarını Beşiktaş rahat yapmasını bildi. Rakip kale önüne kadar giden Rizespor son vuruşları iyi yapamazken, Beşiktaş son vuruşlarda tecrübeli oyuncuları ile ilk 45 dakikada iki gol bulmasını bildi. İkinci yarıda erken değişiklikler yapan Karaman forvet hattını güçlendirerek, 2-0’dan sonra risk almaya başladı. Savunmada risk alan Rizespor kanat ve forvet hattında Teddy ve Patryk’i birlikte oynatmaya başladı. Bu karşılaşmada uzun süre yedek bekletilen ve son iki maçtır sahada ilk 11’de görmeye başladığımız Teddy hiç kuşkusuz sahanın yıldızı idi. Savunmada ve hücum hattında mücadele eden Teddy her topun arkasında vardı.

Nitekim bu yazıyı yazdığım anda golünü kaydederek, bu yazımın altına imzasını atmış oldu. Kaleci İtandje ise ikinci yarıda risk alan Rizespor’un kurtarıcısı oldu. Yeşil-Mavililer kaçırdıkları penaltı ve Deniz Kadah’ın kaçırdıkları ile Beşiktaş’a 3 puan ikram etmiş oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap