SON DAKİKA



Haber > Spor > Rize'de tek ihtimal var

Rize'de tek ihtimal var

17 Kasım 2012 Cumartesi - 09:54




Rizespor başkanvekili Halim Mete, “Hedeflerimiz için bu tür maçlarda alınacak sonuçlar çok önemli. Karşıyaka maçını kazanmaktan başka şansımız yok” de





DERSİMİZİ ALDIK PTT 1. Lig'de hafta sonu sahasında Karşıyaka'yı ağırlayacak olan Çaykur Rizespor'da kulüp başkanvekili Halim Mete, Karşıyaka maçını kazanmaktan başka şansları olmadığını söyledi. Mete, şanssız bir haftayı geride bıraktıklarını belirterek, “Birçok sakat ve cezalı futbolcunun olduğu haftada Adanaspor deplasmanında 2-0 kaybettik. Ancak Adanaspor mağlubiyeti bizim için iyi bir ihtar niteliği taşıyor” dedi. BAŞKA ŞANS YOK Bu hafta sahalarında oynayacakları Karşıyaka maçına değinen Mete, “Karşıyaka 100. yılını yaşıyor ve onun verdiği enerji ile iyi maçlar çıkarıyor. Şampiyonluk hedefini birlikte kovaladığımız güçlü rakiplerimizden biri ancak ligde büyük küçük yok, çok daha fazla mücadele eden sahadan istediğini alıyor. Hedeflerimiz için bu tür maçlarda alınacak sonuçlar çok önemli. Karşıyaka maçını kazanmaktan başka şansımız yok” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap