SON DAKİKA



Haber > Spor > Rize'de keyifler yerinde

Rize'de keyifler yerinde

11 Ekim 2014 Cumartesi - 11:20




Eskişehirspor’u yenerek sezonun ilk galibiyetini alan Ç.Rizespor’da moraller tavan yaptı. Oyuncuların özgüveni artarken, Teknik Direktör Mehmet Özdile





Spor Toto Süper Lig'de 20 Ekim Pazartesi günü sahasında Balıkesirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından başlayan Rizespor’da moraller yerinde. Eskişehir galibiyetiyle ligdeki kötü günlerine son veren ve yeni bir sayfa açan Yeşil-Mavililer’de yüzler gülmeye başlarken Teknik Direktör Mehmet Özdilek, bir galibiyetle her şeyin bitmediğini ve kazanmayı gelenek haline getirmeleri gerektiğini söyledi. Özdilek, oyuncularına Eskişehir maçını unutmaları gerektiğini aşılarken, Balıkesir karşısında da üç puan alıp çıkışlarını sürdürmek istediklerini vurguladı. Sezonun ilk galibiyetini deplasmanda aldıklarını hatırlatan Özdilek, “Taraftarlarımızın önünde de galip gelmemiz gerek. Bunun için Balıkesir maçı önemli. İyi futbol oynamaya devam edersek istediğimiz sonuçları almak zor olmaz. Balıkesir’i asla hafife almayacağız. Rakibimizi önemsiyoruz” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap