SON DAKİKA



Haber > Spor > Rize’de dostluk kazandı

Rize’de dostluk kazandı

06 Eylül 2015 Pazar - 09:38




Ç.Rizespor ile Trabzonspor arasında oynanan hazırlık maçından Bordo-Mavili ekip 3-1 galip ayrılırken, iki takımda da yeni transferler görücüye çıktı.





Spor Toto Süper Lig’e milli maçlar nedeniyle verilen arada Trabzonspor ve Çaykur Rizespor hazırlık maçında karşılaştı. Hasılatı Hopa’daki sel felaketine bağışlanacak karşılaşmaya taraftarlar fazla ilgi göstermedi. İki takım teknik direktörleri de milli takımlarda bulunan oyunculardan dolayı fazla forma şansı bulamayan oyunculara bu maçta görev verdi. Trabzonspor, 7. Dakikada Alper’in golüyle öne geçti. 43’te Marko Marin ile kazanılan penaltı atışını Özer Hurmacı golle sonuçlandırdı ve devre 2-0 sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda birçok oyuncu değişikliğine giderken, Trabzonspor, 84’de Marko Marin ile yeniden penaltı kazandı ve bu kez atışı Aytaç gole çevirdi: 3-0. Müsabakada son sözü ev sahibi ekipten Deniz Kadah, 85. Dakikadaki penaltı golüyle söyledi: 3-1.

Rize’nin yenileri vasatı aşamadı

Ç.Rizespor’un yeni transferleri Djalamidze ve Makaiad Trabzonspor karşısında görücüye çıktı. Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın ilk 11’de denediği oyuncular vasat bir görüntü ortaya koydular. Oyuncuların henüz adaptasyon sorununu aşamadıkları gözlendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap