SON DAKİKA



Haber > Spor > Rize zemine kurban gitti!

Rize zemine kurban gitti!

21 Aralık 2015 Pazartesi - 10:42




Gaziantep karşısında ilk 13 dakikada aldıkları 2-0’lık mağlubiyeti zemine bağlayan Teknik Direktör Hikmet Karaman, “15 dakika rakibimize yetti, ikinci





Çaykur Rizespor’da alınan 2-0’lık Gaziantepspor yenilgisinin ardından Teknik Direktör Hikmet Karaman, Antep karşısında ilk dakikalarda baskı yediklerini ve baskıdan kurtulamadıklarını belirterek, “Rakibimiz saha ve zemin avantajını iyi kullanarak ilk dakikalarda baskı kurdu. İlk 5 dakika baskıdan kurtulamadık ve maalesef erken bir gol yedik. 13. dakikada ise savunmamızın hatasının kurbanı olduk” diye konuştu. İlk yarıda pozisyon üretmekte zorlandıklarını açıklayan Karaman, “Yediğimiz gollerden sonra top genellikle bizde kaldı ancak ileride bir türlü istediğimizi yapamadık. Ürettiğimiz pozisyonları ceza alanına girmeden bitirdik. Bunda zeminin bozuk olmasının etkisi büyüktü; futbolcularım topu tutmakta zorlandı. Zemin rakibimiz için büyük bir avantajdı, bunu iyi kullandılar. Son vuruşlarımızda istediğimizi yapamadık” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap