SON DAKİKA



Haber > Spor > Rize’nin gururu Melek Kalemci

Rize’nin gururu Melek Kalemci

11 Nisan 2023 Salı - 12:28




Rizeli genç tekvandocu Melek Kalemci Taekwondo (Kyorugi) şampiyonasında altın madalya kazandı





TÜRKİYE Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenen Taekwondo (Kyorugi) Gençler Kız – Erkek Grup Müsabakaları, Erzincan Merkez Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor. 27 İlden 360 sporcunun  boy gösterdiği organizasyon yarın sona erecek. Erzincan Merkez kapalı spor salonunda gerçekleştirilen Taekwondo gençler bölge Şampiyonası’nda derece yapanlara müsabakalar sonrasında madalya ve ödülleri verilecek.

RİZE Sosyal Bilimler Lisesi’ni temsilen Taekwondo (Kyorugi) yarışlarına katılan Rizeli sporcu Melek Kalemci altın madalya kazanarak bir kez daha Rize’nin gururu oldu. Yarışmanın ardından konuşan Melek Kalemci; “ Bugüne gelmemde emekleri olan hocalarımı, okul yönetimine ve aileme çok teşekkür ediyorum. Bu madalya tüm sevenlerime gelsin” dedi. Engin Kalemci ise; “ Ķızımı, okul yönetimini ve onu yetiştiren hocası Yaşar Azaklı' yı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap