SON DAKİKA



Haber > Spor > Rize böyle oynasın yeter

Rize böyle oynasın yeter

04 Kasım 2014 Salı - 11:17




Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, "Kayseri Erciyes karşısında yürekli ve mücadeleci futbolu sürdürdüğümüz sürece başarılı oluruz" diye konuştu.





Kayseri Erciyesspor’u elinden kaçıran Rizespor’da büyük üzüntü yaşanırken başkan Metin Kalkavan, teknik heyet ve futbolcularını gösterdikleri özverili mücadelelerinden dolayı kutladı. Rakipleri karşısında uzun süre 10 kişi mücadele etmelerine karşın savaşçı bir kimliğe bürünmelerinin gelecek adına iyiye işaret olduğunu vurgulayan Kalkavan, "Böylesine yürekli ve mücadeleci bir kimlikte oynadığımız sürece kesinlikle karşılığını görürüz. Rizespor üst sıralarda kesinlikle kendine yer edinir" diye konuştu. Fenerbahçe maçından da puan beklediğini dile getiren Kalkavan, "Rakibimizin gücü ve ligdeki konumu bizi ilgilendirmez. Biz işimizi sahada iyi yaptığımız sürece her şeyin lehimize gelişeceğinin de farkındayız. Teknik kadro ve futbolcularımız zorlu maçta da üzerlerine düşeni yerine getirip yüzümüzü güldüreceklerdir" diye konuştu. Taraftarların ilgisizliğinden de yakınan Kalkavan, "Bizim tek terdimiz onları mutlu etmek. Ancak bunun yolu da birlikte hareket etmekten geçer. Onları maçlarda yanımızda görmek istiyoruz" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap