SON DAKİKA



Haber > Spor > Rıza Çalımbay: "Trabzon şampiyonluğu hak etti"

Rıza Çalımbay: "Trabzon şampiyonluğu hak etti"

28 Nisan 2022 Perşembe - 16:20




DG Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Trabzonspor’un bu sene şampiyonluğu hak ettiğini söyleyerek, "Kocaman bir lobisi olan bir takım. Her türlü transferi yaptılar. Kimin iyi oyuncuları varsa hepsini aldılar" dedi.





Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıya ajans ve gazete temsilcileri ile Sivasspor İdari Menajeri Kerem Atılmaz katıldı.

Çalımbay, sezonu en erken açan takım olduklarını belirterek, "Takım olarak sezonu en erken açan takımız. Hazırlık dönemine herkesten önce başladık. Hazırlık maçları yerine resmi maçlarla lige başladık. İnşallah ligi en son bitiren takımlardan da bir tanesi olacağız. Sezon başında gerçekten zorlu maçlar oynadık. İki sene üst üste Avrupa’ya gittik. Ben Türkiye’de bir Anadolu takımının üst üste iki kez Avrupa’ya gittiğini hatırlamıyorum. Buraya Trabzon’u katmıyorum. Başarılı bir çizgi çizdik, hedeflerimizi gerçekleştirdik. Lig’de en büyük sıkıntılarımızdan biri sakatlıklar oldu. Buna rağmen hiçbir zaman kopmadık” dedi.

"Sivas açısından çok önemli"

Türkiye Kupası Yarı Final rövanşında Alanyaspor ile oynayacakları maçı değerlendiren Çalımbay, "Kupada Alanyaspor ile oynadığımız bir maç var. Bu maçın ilk yarısını Alanya’da oynadık. Bu maçın ikinci yarısı da burada oynanacak. Bu maç Sivas’ın tarihi açısından da çok önemli. Final oynamak inşallah finali de kazanıp Türkiye Kupasını almak bizim en büyük hedeflerimizden birisi. Sivasspor camiası içinde muhteşem olur" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap