SON DAKİKA



Haber > Spor > Ritmimizi bozmadan devam edeceğiz

Ritmimizi bozmadan devam edeceğiz

22 Ekim 2013 Salı - 09:22




Sözeri, Balıkesirspor ve Ankaraspor’un puan kaybetmesi ile oynadıkları Fethiyespor karşılaşmasının kendileri için 9 puanlık bir maç haline geldiğini b





GÜZEL GALİBİYET Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Balıkesirspor ve Ankaraspor’un puan kaybetmesi ile oynadıkları Fethiyespor karşılaşmasının kendileri için 9 puanlık bir maç haline geldiğini belirtirken, “İhtiyacımız olan bir galibiyetti. Güzel bir galibiyet, farklı ve net bir galibiyet oldu. İstediğimiz oyunu oynadığımız söylenemez ama sonuçta galibiyet bugün çok önemliydi” diye konuştu. GERGİNLİK YAŞADIK Sözeri, “Rakibimiz görünümündeki Ankaraspor ve Balıkesirspor mağlup olunca biz bu maçı kazanmamız 9 puanlık bir maç gibi oldu. Zaman zaman o gerginliği oyuncularımda yaşadı. Birde iç sahada Orduspor sıkıntılı diye dile geliyor. Onun gerginliği sonuçların gerginliği zaman zaman oyuncularımıza yansıdı. Ortaya koyulan mücadeleden her zaman olduğu gibi memnunum. İnşallah ritmimizi bozmadan devam etmeyi düşünüyoruz” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap