SON DAKİKA



Haber > Spor > Riekerink de çare olamadı

Riekerink de çare olamadı

11 Nisan 2016 Pazartesi - 08:43




Göreve gelmesinin ardından takım içinde pozitif bir hava yaratan Hollandalı hoca da, Hamzaoğlu ve Denizli gibi Aslan’ı ayağa henüz kaldıramadı. 2 maçı





Geçen sezonu 3 kupayla kapatmayı başaran Galatasaray, bu sezon tam tersi bir sezon yaşıyor. Avrupa’da hayal kırıklığı yaratan, ligde beklentileri karşılayamayan ve elinde sadece Türkiye Kupası umudu bulunan Sarı-Kırmızılılar’da hocalar değişti, ancak tablo değişmedi. Sezona teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile başlayan Galatasraay, geçen sezon tarih yazan ve 4. yıldızı getiren Hamzaoğlu ile yollarını ayırdı, yola da bir Galatasaray efsanesi olan Mustafa Denizli ile devam etme kararı aldı. Denizli ile tüm olumsuzlukların son bulması beklenirken, takımda değişen bir şey olmadı, Avrupa Ligi’ne de veda edildi. Aralarda önce antrenör Taffarel ile Orhan Atik sorumluluk aldı, son olarak da kulübün altyapı koordinatörü olan Jan Olde Riekerink göreve geldi.

Sahadaki görüntü tam tersi...

Riekerink’in oyuncularla kurduğu sıcak ilişki ve verdiği mesajlar, oldukça pozitifti. Hatta başarılı olursa, gelecek sezon Hollandalı hoca ile yola devam edilebileceği bile konuşulmuştu. Ancak sahadaki görüntü, iyi değildi. Takım Riekerink yönetiminde önce Eskişehirspor’a iki kez öne geçtiği maçta 4-3 deplasmanda kaybetti, son olarak da 89’da 1-0’lık skoru üstünlüğü sağladığı mücadelede Çaykur Rizespor’la 90+3’te yediği golle 1-1 berabere kalmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap