SON DAKİKA



Haber > Spor > Riekerink baştan beri istemiyordu!

Riekerink baştan beri istemiyordu!

12 Eylül 2016 Pazartesi - 13:19




Tolga’nın performansı, De Jong’un transferi ile birlikte Selçuk İnan’ı kızağa çekme planı devreye sokuluyor.





Galatasaray Teknik Direktörü Jan Riekerink'in Kayserispor deplasmanında Selçuk İnan'ı devre arasında oyundan almasının yankıları sürüyor. Hollandalı hocanın bu kararının perde arkasında Kadir Has Stadı'ndaki 45 dakikanın ötesinde gelişmeler var. Alınan bilgilere göre Riekerink, göreve geldiği ilk günden bu yana Selçuk'un sadece performansından değil futbol stilinden de hiç memnun değil. Riekerink, milli futbolcunun sürekli yana ve geriye oynadığını, tempoyu düşürdüğünü ve orta alanda çok statik kaldığını düşünüyor. Fakat geçen sezon Rodriguez, Bilal, Donk ve Emre'nin yetersiz kalması nedeniyle Selçuk İnan'a mecburen şans veren Hollandalı hoca ön libero transferinin gecikmesi nedeniyle sezona yine Selçuk'la başladı.

SELÇUK İNAN'IN TUTUMU MERAK EDİLİYOR

Fakat yeni transferlerden hem Tolga'nın beklenenin üzerindeki performansı hem de De Jong'un takıma katılmasıyla Riekerink, uzun süredir düşündüğü Selçuk planını hayata geçirmeye başladı. Riekerink'in Kayseri maçıyla birlikte Tolga-De Jong ikilisine forma vermeyi planlıyor. 2011/12 sezonundan bu yana Türkiye Kupası maçlarındaki rotasyon dışında direkt oynayan Selçuk İnan'ın gelişmeler karşısında nasıl bir tutum takınacağı merak konusu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap