SON DAKİKA



Haber > Spor > Rıdvan Dilmen TFF'nin skandallarına tepki gösterdi

Rıdvan Dilmen TFF'nin skandallarına tepki gösterdi

15 Aralık 2019 Pazar - 09:40




Fenerbahçeli Rıdvan Dilmen bile TFF'nin son günlerde imza attığı skandallara tepki gösterdi





Geçtiğimiz günlerde TFF'nin %30'luk limiti %40'a çıkarması ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, başkan yardımcısı Semih Özsoy, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve MHK Başkanı Zekeriya Alp'in bir görüşme gerçekleştirmesi büyük tepki toplamıştı. Trabzonspor'un da sert tepki gösterdiği bu gelişmelerin ardından Fenerbahçeli spor yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, değerlendirmelerde bulundu.

İşte Dilmen'in o sözleri

"O zaman insanların akıllarına başka şeyler geliyor. Limiti aşanlar ceza alacak denmişti. Neden arttırıyorsunuz bunu? Limiti aşanlar ceza alacak denmişti. Neden arttırıyorsunuz bunu? Başakşehir'den başka Avrupa'da takım da yok. Beyaz sayfa böyle olmaz. Kimsenin haberi yok. Ben spor adamı olarak merak ediyorum, ne aşmışlar ne olmuş? Bana garip geldi"

"Mustafa Cengiz, Ali Koç'a değil Zekeriya Alp'in de orada olmasına kızıyor. Her ne olursa olsun keşke federasyonla görüşselerdi. Zekeriya Alp'in olması her şeyin manipule edilebilir olması ve skandaldır. Görüşme yeri de doğru değil. Başından beri karşıyım Zekeriya Alp'e. Neden? Her ne olursa olsun bu algılarla Fenerbahçe de zarar görüyor. Son derece acemi bir iş bu. Şu oldu bu oldu diyorlar ve Fenerbahçe'ye de zarar veriyor. Burada eksi Fenerbahçe'ye yazar, yanılırım inşallah ama böyle . Mesela Fatih Terim ile Zekeriya Alp yemek yese yarın ne deriz? Ben demem de... Bu olaylar hakemleri baskı altına alıyor. Yani yerse genç hakemler baskı altına girebilir."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap