SON DAKİKA



Haber > Spor > Rıdvan Dilmen TFF başkanlığına mı aday oluyor? 'Göreve hazırım'

Rıdvan Dilmen TFF başkanlığına mı aday oluyor? 'Göreve hazırım'

05 Nisan 2022 Salı - 15:19




TFF başkan adaylığı için açıklama yapan Rıdvan Dilmen, "Türk futbolu için yapabileceğim ne varsa ki; yapacağıma inanıyorum her türlü göreve her zaman hazırım. Federasyon başkanlığı dışında" dedi.





Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) Başkanı Nihat Özdemir görevinden istifa ederken, yerine bazı adaylar öne çıktı. İsmi zaman zaman Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığı için anılan bir zamanların efsane futbolcusu ve şimdinin futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen konuyla ilgili soruyu yanıtladı.

DİLMEN'E FLAŞ SORU

Sosyal medya platformu Twitter üzerindeki hesabından soruları yanıtlayan tecrübeli futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen bir takipçinin, "Türk futbolunu geldiği bu kötü durumdan kurtaracak, adaletli, liyakatı, şeffaf yönetimi sağlayacak, Milli Takımı ve Türk futbolunu kurtarabileceğini düşündüğünüz TFF başkanı kim olmalıdır?" sorusuna flaş bir yanıt verdi.

"HER TÜRLÜ GÖREVE HAZIRIM"

İşte bir zamanların efsane futbolcusu ve şimdinin futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;


Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı kolay bir iş değil. Söylediğiniz özellikleri yapabileceğime kesin inanıyorum. Ama bu ben adayım anlamına gelmiyor. TFF başkanlığı çok zor bir iş. Alt kadrosunu iyi yaptıktan sonra yapılabilecek bir iş. Özveri isteyen bir kurum. Futbolun iyi yere gelmesi için federasyon başkanı olmama gerek yok. Olmayayım da zaten. Öyle bir niyetim de yok. Fakat futbolun söylediğiniz özelliklerle saha içine girmeden saha dışında halledebilecek, siyasetten uzak, fazla kulüpçü olmama, en önemlisi de şeffaf olmalı. Dürüst olmak futbolda yeterli. Futbol matematik değildir. Federasyon başkanı adayı falan değilim. Türk futbolunda yapabileceğim ne varsa ki; yapacağıma da inanıyorum her türlü göreve her zaman hazırım. Federasyon başkanlığı dışında.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap