SON DAKİKA



Haber > Spor > Rıdvan Dilmen’den Vitor Pereira iddiası: Artık mümkün değil

Rıdvan Dilmen’den Vitor Pereira iddiası: Artık mümkün değil

14 Aralık 2021 Salı - 09:31




Süper Lig’in 16. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Gaziantep FK’ya 3-2 mağlup olarak şampiyonluk yarışında ağır yara alması sonrası Vitor Pereira ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.





Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, TRT Spor’da ‘Yüzde Yüz Futbol’ programında Fenerbahçe'nin Gaziantep FK deplasmanında yaşadığı yenilgi sonrası Vitor Pereira'nın sezonu tamamlama ihtimali olmadığını söyledi.

Rıdvan Dilmen şu ifadeleri kullandı:

“Fenerbahçe’de teknik direktör değişecek. Futbol bunu emrediyor. Futbolun emrettiğine karşı gelemezsiniz. ‘Ali Koç devam edeceğim’ mi diyor? Edemeyeceksin başkan, etme… Mümkün değil…  Sergen Yalçın devam edemedi bu ligde… UEFA Konferans Ligi çıkmasa Avrupa’da da yoksun… Fenerbahçe, bu teknik direktör ile yollarını ayıracak.  Beşiktaş’ı yense de ayıracak. Ali Koç ile görüşmedim, konuşmadım ama Ali Koç gönderecek. Vitor Pereira, Fenerbahçe Spor Kulübü’nde sezonu tamamlayamaz. Mayıs ayını görme ihtimali yok. Bugüne kadar kalması yanlış. Üst düzey kadrosu var demiyorum ligimiz için yeterli bir kadrosu var.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap