SON DAKİKA



Haber > Spor > Rıdvan Dilmen; "Berat Albayrak Fenerbahçe'ye yardım etti"

Rıdvan Dilmen; "Berat Albayrak Fenerbahçe'ye yardım etti"

10 Şubat 2020 Pazartesi - 13:19




Fenerbahçe'nin medyadaki sesi olan Rıdvan Dilmen, Berat Albayrak'ın Fenerbahçe'ye nasıl yardım ettiğini açıkladı.





Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 'Devlet' ve 'Trabzonspor' ile ilgili söylemlerle Maliye Bakanı Berat Albayrak üzerinden bordo mavililere yüklenmesi büyük tartışma konusu olmuştu. Ancak Bakan Albayrak'ın Fenerbahçe'ye yardım ettiği ortaya çıktı. Bunu açıklayan ise Fenerbahçe'nin medyadaki sesi Rıdvan Dilmen oldu. Dilmen  "Ali Koç, Berat Bey'den bir ricada bulundu, bir saat sonra halletti. " dedi.

"1 SAAT SONRA HALLETTİ"

Rıdvan Dilmen, NTV'deki canlı yayın sırasında "Berat Bey konusunu anlayamadım. Kraldan çok kralcılık çok tehlikeli. 15 Temmuz günü, Ali Koç, Berat Bey'den bir ricada bulundu, bir saat sonra halletti. UEFA'ya gönderilmesi gereken bir yazı vardı. Daha 20 gün önce yine yardım etti. Bunlar önemli konular, her şey de açıklanmaz." ifadelerini kullandı.

"KRALDAN ÇOK KRALCI BUNLAR"

Ayrıca Rıdvan Dilmen "Eğer Cumhurbaşkanı futboldan elini çekerse, yarın öbür gün televizyonlarda hiçbir başkanı göremezsiniz. Borçları ödeyemezseniz ve sonra devlete geldiğinizde 'Bana ne derse' ne yapacaksınız? Cumhurbaşkanı olsam, 'Bana ne, ikide bir ihale bana kalıyor' derim. Ama Cumhurbaşkanı kindar değil, böyle bir şey yapmaz. Fenerbahçe'nin yapılandırmada taksitlere gelecek, ödeyemeyecekler, nereye gidecekler? Ben olsam yardım etmem. Hele şahıslara borçlar kalacak olursa, kimseyi bulamayacaklar. Ulaştırma Bakanı'na sitem ettim, yapmamalıydım. " ifadelerini kullandı.

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap