SON DAKİKA



Haber > Spor > Rezil olduk…

Rezil olduk…

20 Ekim 2015 Salı - 10:47








Şu futbol yapısıyla maç kazanamaz Trabzonspor. Ligin sonuncusuyla oynuyorsun, önde baskı yapmıyorsun. Rahat paslarla atağı organize etmesine fırsat veriyorsun...

Sonuncuyla senin aranda fark olmalı. O fark da sistemden, taktikten, futbolcu performansından gelmeli. Belediye otobüsüyle Mersin’e gitmiş gibiler! Yol yorgunu, uykusuz, dikkati dağılmış, bitkin haldeler... “Bir futbolcu üç dört kere topa değiyorsa ya gol atıyor ya da gol attırıyordur.”

Ayağına alan sibopunu arıyor. Rakip kapanıyor, pas istasyonları tıkanıyor... Oyunun mantığı yok. Anladığım o ki; “taktik, kafanıza göre takılın”. Turizmci menajerimiz, yardımcı hocası bizim Şota eğleniyorlar işte. Taktik mükemmel işliyor! Gırtlağa kadar borç yetmedi, ligden düşürecekler...

Hafta içi uyarmış, “Valizleri yanınızda getirin” diye yazmıştım! Tamam, artık Trabzon’a gelmenize gerek yok... En ufak mazeret kalmadı, yolun sonuna geldi Trabzonspor. Aynı şeyleri tekrar ederek farklı sonuçlar beklemek acziyettir. Çok net anlaşılmıştır ki, bu elbise bu hocaya bol geliyor. Nasıl bir oyun stratejisidir ki, on pas sonucu bir şey çıkmıyor.

Bu derece kariyerli futbolcuların olduğu takım bu kadar boş futbol oynar mı? Taktik tahtasına ne çiziyor bu arkadaşlar, ne çalışıyorlar antrenmanlarda?


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap