SON DAKİKA



Haber > Spor > Rezaletin ikinci perdesi

Rezaletin ikinci perdesi

18 Eylül 2016 Pazar - 15:10




Yönetim değişti, hoca değişti, takım değişti ama kaderimiz değişmedi. Bordo-MavililerAlanyaspor'a farklı mağlup olarak üst üste üçüncü yenilgisini ald





Trabzonspor acı veriyor. Bordo-Mavililer dün deplasmanda karşı karşıya geldiği ligin yeni ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor’a 3- 0 mağlup oldu ve üst üste 3. yenilgisinialarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Maça temkinli başlayan Trabzonspor 5. ve 15. dakikalarda Suk ile Alanyaspor kalesini yokladı ama aradığı golü bulamadı. 28. dakikada Alanyaspor bu kez tehlikeli geldi. Bu dakikada Ba’nın yakınmesafeden şutu az farkla auta gitti. 36. dakikada Mehmet Ekici’nin müsait pozisyondaki vuruşunu kaleci kornereçeldi. 44’te Bero’nun sert şutunu Haydar son anda kornere çeldi ve devre golsüz tamamlandı.

İkinci yarıda Trabzonspor adeta yokları oynadı. 48. dakikada Emre Akbaba’nın uzaktan sert şutu Onur’un sağından ağlarla buluştu: 0-1. 56’da bu kez ibanez kaleyi yokladı ama Haydar’ıaşamadı. 63. dakikada Alanyaspor farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada Onur ile karşı karşıya kalan Guerrrier, sol ayağı ile meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 0-2. Karşılaşmanın90. dakikasındaTrabzonspor’un kiralık olarak gönderdiği Sefa Yılmaz ile bir gol daha bulan Alanyaspor maçı 3-0 kazanmayı başardı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap