SON DAKİKA



Haber > Spor > Rest aşamasında!

Rest aşamasında!

19 Kasım 2015 Perşembe - 13:43




Stephane M’bia’nın serbest kalmak için harekete geçebileceği dile getirildi.





Trabzonspor’un mahkeme kararı ve Yargıtay onamasıyla görevden düşmüş başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetiminin uyguladığı transfer politikasının yarattığı travmalar, artık oyuncuların tek tek elden gitmesiyle çok daha kötü bir aşamaya geldi. Spor Yorum'un haberine göre; son olarak Stephane M’bia’nın serbest kalmak için harekete geçebileceği dile getirildi.

Borceanu ile karşılıklı anlaşmayla yollar ayrıldıktan sonra Jose Bosingwa alacaklarını gerekçe göstererek FİFA’ya başvuruda bulunup serbest kalmıştı. Daha sonra da Dame N’doye’nin yine FİFA başvurusu Sportif Direktör Süleyman Hurma ve Genel Müdür Sinan Zengin’in çabalarıyla engellenmişti.

KAMERUNLU ÖDEMELERDE HASSAS

Bu gelişmelerin yarattığı erozyona son olarak da Milan’dan 2,5 milyon Euro karşılığı transfer edilen Kevin Constant’ın 2 milyon Euro alacağına karşılık serbest bırakılması eklendi. Kulüpte yabancılarla ilgili büyük krizler tek tek patlarken, Medjani’nin de FİFA’ya gideceği dile getirildi.

Şimdi de sezon başında büyük sükse ile transfer edilen ve 2 milyon 250 bin Euro imza parasının yanında yıllık tam 2 milyon 600 bin Euro garanti ücret ödenen Stephane M’bia’nın da her an serbest kalmak için FİFA’ya gitmesi endişesi baş gösterdi. Paraya konusunda çok titiz olduğu bilinen Kamerunlu futbolcunun durumu duyarlı olan herkesi tedirgin ediyor.



ŞİMDİLİK MENAJERİ DURDURUYOR

Bu futbolcunun sözleşmesinde yer alan “Alacakları 45 gün içinde ödenmezse serbest kalır” maddesini kullanabileceği ifade edildi. M’bia’nın özellikle ödemelerin gecikmeli olması halinde de anında harekete geçtiği biliniyor. Bu oyuncunun çok daha erkenden sözleşmesindeki ‘serbest kalır’ maddesini kullanması gerektiği ama özellikle Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın menajeriyle yaptığı görüşmelerin şu ana kadar olumsuz bir gelişmenin yaşanmasına engel olduğu kaydedildi. Ancak Kamerunlu futbolcunun artık sabredecek durumu kalmadığı ve serbest kalmak için her an işlem başlatabileceği dile getirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap