SON DAKİKA



Haber > Spor > Rekorlar paramparça!

Rekorlar paramparça!

09 Kasım 2013 Cumartesi - 09:05




Kadro yetersiz, sorunlar devasa, ancak Akçay ve ekibi Avrupa’da tarihi yazmakta. Varşova zaferi ile Avrupa’da üst üste 5. deplasman zaferini alan Trab





AKÇAY’IN ETKİSİ UEFA Avrupa Ligi'nde Legia Varşova'yı 2-0’la geçen Trabzonspor, 5 maç üst üste deplasman kazanarak Türkiye rekorunu eline geçirdi. Ekonomik anlamda büyük bir sıkıntı içinde olan, kadro yetersizliği hat safhada bulunan Trabzonspor’da Teknik Direktör Mustafa Akçay harika işlere imza atarak takımını Türkiye ve Avrupa’nın gündemine oturtmayı başardı. Son olarak Varşova’yı deviren Trabzonspor bu sonuçla UEFA Avrupa Ligi'nde 5 maç üst üste kazanan ilk Türk takımı oldu. FENER’İ GERİDE BIRAKTI 2009-10 sezonunda bu kupada üst üste 4 deplasman maçı kazanan ezeli rakibi Fenerbahçe’yi geride bırakan Bordo-Mavililer büyüklüğünü bir kez daha gözler önüne serdi. Akçay yönetiminde Avrupa’da bu sezon çıktığı 10 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik elde eden Trabzonspor son yenilgisini 2011-2012 sezonunda PSV Eindhoven’a karşı 4-1’lik skorla almıştı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap