SON DAKİKA



Haber > Spor > Recep Müftüoğlu "Zirveye oynayacağız"

Recep Müftüoğlu "Zirveye oynayacağız"

25 Temmuz 2023 Salı - 12:01




Pazarspor Kulübü As Başkan Futbol Şube Sorumlusu Recep Müftüoğlu’ndan iddialı açıklamalar…





Hedeflerinin tekrar 2. Lige çıkmak olduğunu söyleyen Müftüoğlu, “Yeni yönetim olarak hedefimiz kesinlikle şampiyonluktur. Çekirdekten bir kadro kuruyoruz” dedi

YENİ sezon 3. Lig’de hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Pazarspor’da Kulüp Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Recep Müftüoğlu, hedeflerinin tekrar 2. Lige çıkmak olduğunu söyledi. Zirveye oynayan bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Müftüoğlu, “Yeni yönetim olarak hedefimiz kesinlikle şampiyonluktur. Çekirdekten bir kadro kuruyoruz” dedi.

MÜFTÜOĞLU, “6 transfer yaptık, en az 12 transfer daha yapmayı planlıyoruz. Pazarspor, Çaykur Rizespor’un pilot takımıdır. Dört oyuncu istedik. Çaykur Rizespor’un Erzurum kampı sonrası 4 oyuncuyu bize verecek. Rizespor’un haricinde Gaziantepspor, Antalyaspor ve Manisaspor’dan da birer oyuncu istedik. O oyuncular da takımlarının kampı bitince gelecek” diye konuştu.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap