SON DAKİKA



Haber > Spor > Real Madrid, Zinedine Zidane'ı yeniden göreve geti

Real Madrid, Zinedine Zidane'ı yeniden göreve geti

11 Mart 2019 Pazartesi - 18:24




Real Madrid, Santiago Solari'nin aldığı başarısız sonuçların ardından sezon sonuna kadar Zinedine Zidane ile anlaşmaya vardı.





Real Madrid'de saha içnde beklenen sonuçların gelmemesi üzerine başkan Florentino Perez hamlesini yaptı. Teknik direktör Santiago Solari'ye yolların ayrılacağı gün içinde bildirildi ve eski teknik direktör Zinedine Zidane ile anlaşmaya varıldı.

Zidane'ın sezon sonuna kadar Real Madrid'in başında olacağı ve sonrasında yapılacak görüşmeyle geleceğinin belirleneceği kaydedildi.

REAL MADRID'DE 3 ŞAMPİYONLAR LİGİ ZAFERİ

Real Madrid'in başına Ocak 2016'da dönen ve 3 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazanan Fransız teknik adam, Süper Kupa ve Kulüpler Dünya Kupası'nı da kazanarak önemli bir başarıya imza atmıştı. 9 ay önce görevinden ayrılan Zidane'ın ardından Real Madrid bu sezon tarihinin en başarısız sezonlarından birini geçirdi.

27 hafta sonunda 51 puanla 3. sırada yer alan Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde de Ajax'a son 16 turunda elenerek büyük bir sürpriz yaşadı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap