SON DAKİKA



Haber > Spor > Real Madrid, Ronaldo transferinde bir adım önde

Real Madrid, Ronaldo transferinde bir adım önde

14 Mart 2021 Pazar - 16:26




Juventus'tan ayrılacağı gündeme gelen Cristiano Ronaldo'nun hangi takıma gideceği merak konusu. İspanyol basını, Paris Saint Germain, Manchester United ve Real Madrid ile adı anılan yıldız futbolcunun Madrid'e daha yakın olduğunu yazdı.





Juventus'un Şampiyonlar Ligi'nde Porto'ya elenmesi sonrasında Cristiano Ronaldo'nun takımdaki geleceği hala gündemdeki yerini koruyor. 

Cristiano Ronaldo'nun bir sonraki durağıyla ilgili birçok kulübün ismi zikredilirken eski kulübü Real Madrid bir adım öne çıkıyor. İspanyol basınından AS'ın haberine göre eflatun beyazlılar Ronaldo transferinde Başkan Florentino Perez faktörüyle mutlu sona ulaşabilir. 

Haberde ikilinin 29 Temmuz 2019 tarihinde Ronaldo'nun Juventus'tan ayrılmasının ardından ilk bir araya geldiğini vurgulayan İspanyol basını, Başkan Perez'in yıldız futbolcuya hala kapılarının açık olduğunu belirtti. İki yıl önceki buluşmada ikilinin uzun süre sohbet ettiği ve bu konuşma esnasında Perez'in Ronaldo'ya açık kapı bıraktığı ileri sürüldü. 

Menajeri Real Madrid ile görüşüyor

İspanyollar, Perez'in 2 yıl önce o buluşmada telefuz ettiği "Madrid ve Cristiano, tekrar birlikte" sözünün yakın bir zamanda gerçekleşebileceğini yazdı. Öte yandan bir başka İspanyol gazetesi El Chiringuito da Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes'in Real Madrid ile görüşme halinde olduğunu iddia etti.


Cristiano Ronaldo, Real Madrid dışında Paris Saint Germain ve Manchester United'la da anılıyor.  

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap