SON DAKİKA



Haber > Spor > Ramon Motta kararını verdi

Ramon Motta kararını verdi

06 Ocak 2016 Çarşamba - 13:45




Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Ali İhsan Sav, Beşiktaş'tan Ramon Motta ile prensipte anlaştıklarını ve cuma günü imza atacaklarını, Galatasaray'dan da E





Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Ali İhsan Sav, Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Ramon Motta ile prensipte anlaştıklarını, 8 Ocak Cuma günü 2,5 yıllık sözleşme imzalayacaklarını söyledi. Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanı kulüp başkanı Gültekin Gencer ile izleyen Sav, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.Sav, "Beşiktaş'tan Motta ile prensipte anlaştık, cuma günü imza töreni düzenleyeceğiz. Motta yarın kente gelecek ve sözleşmenin son detaylarını konuşacağız, 2,5 yıllık sözleşme imzalayacağız" diye konuştu.Galatasaraylı Emre Çolak'la da görüştüklerini anlatan Sav, yabancı transferlerini birkaç gün içinde tamamlayacaklarını ve kamuoyuna duyuracaklarını kaydetti.Öte yandan kırmızı-beyazlılar, teknik sorumlu Mehmet Uğurlu ve takım kaptanı Samuel Eto'o gözetiminde çalıştı. Futbolcular ısınma hareketlerinin ardından dar alanda top kapma ve pas çalışması yaptı. İdman, kondisyon ağırlıklı çalışma ile sona erdi. Antrenmana, ülkelerinde bulunan Diego ve Chico katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Lazarevic ve Guilherme takımdan ayrı salonda çalıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap