SON DAKİKA



Haber > Spor > Rakiplerin korkulu rüyası olacağız

Rakiplerin korkulu rüyası olacağız

23 Temmuz 2013 Salı - 09:05




Bugün sahaya inecek olan Mavi-Beyazlılar 2-3 transfer daha yapıp ses getirecek, zirve yarışında olacak bir takımla yeni sezona girmekte kararlı.





HEDEF ZİRVE Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Pazarspor bugün sahaya iniyor. Yaptığı birbirinden kaliteli transferlerle yeni sezonda zirve mücadelesi yapmayı hedefleyen Mavi-Beyazlı takım 7 Ağustos’a kadar kendi tesislerinde çalışacak. 2 günlük bayram izninin ardından 10 Ağustos’ta Nevşehir’e hareket edecek olan Pazarspor ikinci etap kampını burada tamamlayacak. Nevşehir kampı 23 Ağustos’ta tamamlanacak. 2-3 TAKVİYE DAHA İskelet kadroyu koruyarak önemli transferlerle takımını güçlendiren Mavi-Beyazlılarda Teknik Direktör Şevki Tonyalı, "Kadromuzu büyük oranda şekillendirdik. Bazı eksik bölgelerimiz var. 2-3 transfer daha yapacağız. Güçlü bir ekip kurup yeni sezonda rakiplerin korkulu rüyası olan bir takım olacağız" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap