SON DAKİKA



Haber > Spor > Rakiplerimiz Beşiktaş ve Galatasaray

Rakiplerimiz Beşiktaş ve Galatasaray

08 Kasım 2016 Salı - 11:26




Başakşehir’in Bosna Hersekli futbolcusu Visca, "Ciddi bir takımız ve tarihi bir başarıya imza atmak için elimizden geleni yapacağız. Şampiyonluk yolun





Medipol Başakşehir’in Bosna Hersekli futbolcusu Edin Visca, "Ciddi bir takımız ve tarihi bir başarıya imza atmak için elimizden geleni yapacağız. Şampiyonluk yolunda en büyük rakiplerimiz Beşiktaş ve Galatasaray." dedi.

Visca yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile birlikte ligde yenilgisi olmayan iki takımdan biri olduklarına işaret ederek, "Her şey çok iyi gidiyor. Puan durumunda lider ve büyük Türk takımlarının önünde olmamız hoşumuza gidiyor." ifadelerini kullandı. Takım olarak aldıkları övgülerin de kendilerini memnun ettiğini söyleyen Visca, "Yere sağlam basıyoruz. Coşkuya kapılmış değiliz. Türkiye’nin Leicester’i olur muyuz, bilemiyorum ama Bayern Münih gibi, Avrupa’nın en az gol yiyen takımlarındanız." şeklinde konuştu.

Visca, kendileri için en önemlisinin savunmada ve hücumda takım olarak bir iyi oynamaları olduğunu vurgulayarak, "Çok koşan bir takımız ve başarımızın anahtarı da bu. İki sezon ligi dördüncü tamamladık. Şimdi puan durumunda zirvedeyiz ve şampiyon olma konusunda üzerimizde baskı hissetmiyoruz." diye görüş belirtti. Rakiplerini sırasıyla analiz ettiklerini ve sahada da ona göre oynadıklarını aktaran golcü futbolcu, "Her maç, her sezon daha da gelişiyoruz. Önümüzde gelişmek adına daha imkan var. Takım olarak daha iyisini yapabiliriz ve buna kulüpteki herkes inanıyor." değerlendirmesinde bulundu.

"Şampiyonluk şansımız var"

Visca, ligi şampiyon olarak tamamlamak adına baskı altında olmadıklarını, bunun da sezonun kalan kısmında kendilerine yardımcı olabileceğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ciddi bir takımız ve tarihi bir başarıya imza atmak için elimizden geleni yapacağız. Önemli olan herkesin sakatlıktan uzak olması. Şampiyonluk yolunda en büyük rakiplerimiz Beşiktaş ve Galatasaray. Fenerbahçe ise sezona kötü bir başlangıç yaptı. Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de mücadele ediyor ve yakın zamanda Türkiye Kupası maçları da başlayacak. Sezon uzun, çok sayıda maç var ve çok şey değişebilir. Şampiyonluk adına şansımız var ama bizim öncelikli hedefimizi ilk dört takım arasında yer alıp Avrupa’ya gitmek." Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig’de 10. hafta sonunda 26 puanla ilk sırada yer alırken, Visca da dörder golleri bulunan Mehmet Batdal ve Marcio Mossoro ile birlikte takımın en golcü isimlerinden oldu.

"Yunanistan maçı hayati"

2018 FIFA Dünya Kupası elemelerinde deplasmanda Yunanistan ile oynayacakları maçı "hayati" olarak değerlendiren Visca, Belçika’ya deplasmanda kaybettikten sonra, kendi sahalarında Kıbrıs Rum Kesimi’ni yenerek 3 puan aldıklarını anımsattı. Visca, pazar günü oynayacakları Yunanistan maçının, elemelerdeki kilit karşılaşmalardan biri olduğunu vurgulayarak, "Grupta ikincilik şansımızı sürdürmek adına bu önemli. Kaliteli bir takımız. Atina’da iyi bir sonuç alabileceğimize inanıyorum. Hedefe ulaşmak için tüm gücümüzü sahaya yansıtmalıyız." diyerek sözlerini tamamladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap