SON DAKİKA



Haber > Spor > Rakipler Yusuf Yusuf

Rakipler Yusuf Yusuf

05 Ağustos 2016 Cuma - 08:37




Trabzonspor Macaristan'da oynadığı son hazırlık maçında Gyirmot'u Yusuf Erdoğan ve Yusuf Yazıcı'nın golleriyle yenip 4'te 4 yaparken Süper Lig'deki ra





Yeni transferlerden Onazi ve Castillo da ayaklarının tozuyla çıktıkları maçta performanslarıyla olumlu izlenim bıraktılar.

Trabzonspor, yeni sezon öncesi Macaristan’da oynadığı dördüncü hazırlık maçını da kayıpsız geçti. Karadeniz ekibi dün akşam kamp yaptığı otelin bitişiğindeki ETO Park Stadı’nda karşılaştığı Macaristan 1.Lig ekibi Gyirmot’u 2-0 mağlup etti. Yeni transferler Castillo ve Onazi’nin de görücüye çıktıkları karşılaşmada Bordo-Mavililerin gollerini 28. Dakikada hazırlık kampınınformda ismi Yusuf Erdoğanve 79. dakikada Yusuf Yazıcı kaydetti. Oyuna ikinci yarıda giren Mustafa’nın 75. Dakikada sakatlanıp çıktığı maçta yeni transferler Onazi ve Castillo oynadıkları futbolla ışık saçtılar.

GELECEĞE UMUTLA BAKIYORUZ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yavaş yavaş hazır hale gelmeye başladıklarını söyledi. Hazırlık maçlarında eksikleri görmeye çalıştıklarını kaydeden Yanal, “Oyuncuların kazanma arzusu bizi mutlu ediyor. Yoğun antrenman nedeniyle kamp döneminde belli yorgunluklar oluştu. Buna rağmenfutbolcuların verdikleri tepkiden memnunum. Aramıza iki yeni isim katıldı: Castillo ve Onazi. Bero ve Ibanez de geliyor. İstediğimiz seviyeye geliyoruz. Önümüzde 3 hazırlık maçı daha var. Artık takıma son şeklini veriyoruz. Transferlerimiz aramıza daha erken katılabilseydi her şey daha güzel olurdu” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap