SON DAKİKA



Haber > Spor > Rakip Kasımpaşa

Rakip Kasımpaşa

22 Şubat 2015 Pazar - 09:41




Kupadan elenen, Avrupa Ligi'nden de ağır bir sonuçla dönen Trabzonspor, Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa'dan 3 puan kop





Deplasman karnesi kötü

Kasımpaşa deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak Fırtına, üzerindeki kara bulutları dağıtmaya çalışırken, bir yandan da bu sezonki deplasman fobisinden sıyrılmaya çalışacak. Bordo-Mavililer rakibini yenerek sadece 1 maç kazanabildiği dış saha şanssızlığını yenmenin hesaplarını yaparken 92 günlük galibiyet özlemini de son vermek istiyor. Geride kalan 9 deplasman maçından sadece bir galibiyet alabilen Yanal’ın ekibi, sahadan 2 kez mağlup, 6 kez de beraberlikle ayrıldı. Deplasmanda 10 gol kaydeden Trabzonspor, kalesinde ise 13 gol gördü. Tek galibiyet ise Türk Telekom Arena’da Galatasaray’a karşı alındı.

Paşa çıkış arıyor

Süper Lig’de oynadığı son 4 maçta 3 yenilgi ve 1 beraberlik alan Kasımpaşa ise taraftarının önünde Trabzonspor’u devirerek çıkışa geçmeyi hedefliyor. Bu sezon sahasında oynadığı ilk 8 maçta 5 galibiyet 3 beraberlik alan Kasımpaşa, son iki karşılaşmada ise mağlup oldu. Lacivert-Beyazlılar, son iki iç saha maçında Fenerbahçe’ye 3-0, Başakşehir’e ise 1-0 yenilerek taraftarlarını üzdü. Takımda sakat Eren Derdiyok ile Barış Başdaş geri döndü. Scarione ile belindeki ağrıları geçen kaleci Andreas Isaksson, Trabzonspor karşısında sahada olacak. Lacivert-Beyazlılar’da, sakatlığı bulunan genç futbolcu Kubilay Aktaş’ın durumu ise maç saati belli olacak.

Çakır yönetiminde kaybetmiyor


Spor Toto Süper Lig’de bu sezon Cüneyt Çakır yönetiminde Gaziantepspor’la 4-4 berabere kalan Trabzonspor, evinde ağırladığı Sivasspor’u ise 3-1 yenmeyi başararak deneyimli hakemle 4 puan toplamayı başardı. Bugüne kadar FIFA kokartlı Çakır’ın düdük çaldığı 32 maçtan 17 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 yenilgi çıkaran Bordo-Mavililer, bugün de uğurlu hakemi Çakır’ın yönetiminde Kasımpaşa deplasmanına çıkacak.

Muhtemel 11'ler

STAT: R.T.E.

SAAT: 16.00

YAYIN: Lig TV


HAKEM: Cüneyt Çakır

Kasımpaşa

İsaksson, Veysel, Donk ,Barış , Sancak, Alpaslan, Castro, Tunay, Scarione, Babel, Adem

T.D.: Şota Arveladze

Trabzonspor


Hakan, Bosingwa, Aykut, Uğur, İshak, Medjani, Aytaç Kara, Mehmet Ekici ,Constant, Erkan Zengin, Cardozo

T.D.: Ersun Yanal

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap