SON DAKİKA



Haber > Spor > Rafting fırtınası sona erdi

Rafting fırtınası sona erdi

28 Mayıs 2023 Pazar - 12:34




Yozgat’ın Çekerek ilçesinde gerçekleştirilen Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası tamamlandı





TÜRKİYE Kano Federasyonu tarafından Çekerek Irmağı'ndaki yapay parkurda düzenlenen şampiyonada 14 ilden 302 sporcu mücadele etti. 3 gün süren müsabakaların sonunda dereceye giren takımlara ödülleri verildi. Yıldızlar Kızlar, Erkekler ve Karma kategorisinde Muğla Cumhuriyet Ortaokulu, Gençler Kız kategorisinde Muğla Dalaman Öztaş Anadolu Lisesi, Gençler Erkekler kategorisinde ve Gençler Karma kategorisinde Güneysu Spor Lisesi takımları şampiyonluğu elde etti.

ŞAMPİYONADA Çekerek Anadolu Lisesi İmam Hatip Lisesi Gençler Erkekler kategorisinde, Osman Durmaz Fen Lisesi ise Gençler Karma kategorisinde 2.'liği elde etti. Espiye Şehit Cengiz Sarıbaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımımız Türkiye 4.sü oldu. Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde yapılan açıklamada; “ Rafting Takımımızı, Antrenörleri Ata Atakul hocamızı ve emeği geçen herkesi tebrik ederiz” ifadelerini kullanıldı.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap