SON DAKİKA



Haber > Spor > Rafael van der Vaart futbolu bıraktı

Rafael van der Vaart futbolu bıraktı

05 Kasım 2018 Pazartesi - 15:49




Hollandalı futbolcu Rafael van der Vaart, aktif kariyerini noktaladığını açıkladı.





Danimarka'nın Esbjerg takımında forma giyen  Hollandalı futbolcu Rafael van der Vaart, aktif kariyerini noktaladığını  açıkladı.

Hollanda medyasına konuşan Van der Vaart, sakatlığının bir türlü  geçmemesi nedeniyle futbol kariyerini sonlandırdığını belirtti.

Bir süre önce sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklayan 35  yaşındaki futbolcu, kendisi için zor bir karar olduğunu kaydederek, "Bırakmak  zorundayım. Bu şekilde zevki kalmıyor ve ben bunu önlemek istiyorum. Böyle daha  iyi oldu." değerlendirmesinde bulundu.

Van der Vaart, "Hem oynadığım takımlarda hem de Hollanda Milli  Takımı'nda kupalar kazandım. Yıllarca en güzel statlarda birçok büyük futbolcu  ile oynadım. Bunu çocukken hayal etmeye bile cesaret edemezdim." ifadelerini  kullandı.

Profesyonel futbola, 2000 yılında altyapısından yetiştiği Ajax'ta adım  atan Van der Vaart, daha sonra Hamburg, Real Madrid, Tottenham, Real Betis,  Midtjylland ve son olarak Esbjerg kulüplerinde top koşturdu.


Van der Vaart, Hollanda Milli Takımı'nın 3 kez Avrupa Şampiyonası, 2  defa da Dünya Kupası kadrosunda yer aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap