SON DAKİKA



Haber > Spor > Psikolojik tedavi şart!

Psikolojik tedavi şart!

30 Kasım 2016 Çarşamba - 07:59




Trabzonspor’da alınan başarısız sonuçlar sonrası taraftarların sert dille tepki gösterdiği futbolcuların bozulan moral ve kaybolan özgüvenleri için te





Spor Toto Süper Lig’de 12 haftada 12 puan toplayıp 24 puan kaybeden Trabzonspor’da bu kötü tablo en çok Bordo-Mavili camiada hayal kırıklığı ile karşılanırken takım içerisinde de psikolojik travma yaşattı. Ligde üst üste yaşanan puan kayıplarının yanı sıra sistem değişiklikleri sahadaki oyuncularda öz güven kaybına yol açtı. Futbolcuların ve olası bir tepkiden dolayı şehirde de rahat hareket edemedikleri ortaya çıktı.  

Oluşan tablo karşısında futbolculara psikolojik terapi çalışması başlattığı öğrenildi. Üzerlerindeki baskı nedeniyle hata yapmamak adına sahada top benden çıksın da ne olursa olsun görüntüsü sergileyen futbolcuların bu özgüven kaybının giderilmesi için teknik direktör Ersun Yanal’ın yoğun bir mesai harcadığı belirlendi. Yanal’ın futbolcularla birebir görüşmeler yaparak sorunu aşmaya çalıştığı kaydedildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap