SON DAKİKA



Haber > Spor > PSG'den Zinedine Zidane açıklaması! Başkan duyurdu...

PSG'den Zinedine Zidane açıklaması! Başkan duyurdu...

30 Kasım 2021 Salı - 17:25




Paris Saint Germain Başkanı Al-Khelaifi, "Zinedine Zidane üst düzey bir teknik direktör ama onunla bir temasımız yok. Mauricio Pochettino iyi ki burada ve bundan dolayı çok mutluyum. İyi iş çıkarıyor." dedi.





Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain'de başkan Al-Khelaifi, Mauricio Pochettino'nun yerine Zinedine Zidane'ın göreve getirileceği yönündeki iddialara dair açıklama yaptı.

Ballon d'Or ödül töreninde L'Equipe televizyonuna konuşan Al-Khelaifi, Fransız teknik adamın takımın başına geçeceği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi ve Mauricio Pochettino'ya güvendiğini dile getirdi.

Al-Khelaifi, "Zinedine Zidane üst düzey bir teknik direktör ama onunla bir temasımız yok. Mauricio Pochettino iyi ki burada ve bundan dolayı çok mutluyum. İyi iş çıkarıyor." ifadelerini kullandı.

NELER OLMUŞTU?

Manchester United, bir süredir isminin anıldığı Mauricio Pochettino'nun yerine Ralf Rangnick'i takımın başına getirdi. Ancak 63 yaşındaki Alman teknik adamla 6 aylığına anlaşan Kırmızı Şeytanlar'ın sezon sonunda Mauricio Pochettino'ya imza attıracağı iddia edilmişti.


Bu iddiaların gölgesinde Paris Saint Germain yönetiminin, geçen hafta Paris Oteli'nde Zinedine Zidane ile görüştüğü öne sürülmüştü. Fransız çalıştırıcının ismi bir dönem Manchester United ile de anılmış ve son olarak Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası'nın ardından Fransa Milli Takımı'nın başına geçeceği kaydedilmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap