SON DAKİKA



Haber > Spor > PSG-Galatasaray maçı ne zaman?

PSG-Galatasaray maçı ne zaman?

11 Aralık 2019 Çarşamba - 18:41




UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 6. ve son haftasında deplasmanda Galatasaray Fransa'nın Paris Saint-Germain (PSG) takımıyla karşılaşacak. Futbolseverler PSG-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?





Galatasaray A Grubu'nda oynadığı 5 maçta 2 beraberlik, 3 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı takım, 2 puanla son sırada yer alıyor. Yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etme şansı bulunan Galatasaray'ın bu fırsatı yakalayabilmesi için PSG'yi yenmesi ve Club Brugge-Real Madrid maçında da ev sahibi Belçika ekibinin kazanamaması gerekiyor. Oynadığı 5 maçın 4'ünü kazanıp, 1'inde berabere kalan 13 puanlı PSG ise grubu lider bitirmeyi garantiledi.

PSG-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Başkent Paris'teki Parc des Princes'de oynanacak maç 11 Aralık Çarşamba günü TSİ 23.00'te başlayacak. Karılaşmayı Romanya Futbol Federasyonundan hakem Istvan Kovacs yönetecek. Müsabaka beIN Sports'tan yayınlanacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap