SON DAKİKA



Haber > Spor > Premier Lig'de sular durulmuyor

Premier Lig'de sular durulmuyor

05 Ekim 2015 Pazartesi - 16:28




Zirvenin Manchester United'dan ezeli rakibi Manchester City'e geçtiği İngiltere Premier Lig'in 8. haftasında alınan kötü sonuçların ardından Liverpool





Premier Lig’de şok sonuçlar devam ediyor. Ligde üst üste iki mağlubiyet alarak liderlik koltuğunu Manchester  United'a kaptıran Manchester City, sahasında ağırladığı Newcastle United'ı 6-1  gibi farklı bir skorla mağlup ederek yeniden zirvenin sahibi oldu. Ligde zirveyi yakından ilgilendiren maçta Arsenal, sahasında lider  Manchester United'ı 3-0 mağlup ederek averajla ikinci sıraya yükseldi. 

"Kırmızı Şeytanlar" Premier Lig tarihinde ilk kez bir maçın ilk 20  dakikasında kalesinde üç gol birden gördü.  

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Maccabi Tel Aviv karşısında 4-0, ligde de  Arsenal maçında 2-0'lık galibiyetle rahat bir nefes alan Chelsea Southampton’a  3-1 mağlup oldu. Sezona Chelsea gibi kötü başlayan Liverpool, Everton ile deplasmanda  oynadığı derbi maçında 1-1 berabere kaldı. Maçın bitiminden birkaç saat sonra Liverpool Kulübü, 3 yıldır takımı çalıştıran Kuzey İrlandalı menajer Brendan Rodgers ile  yollarını ayırdıklarını açıkladı.  

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı West  Ham United, 2-0 geriye düştüğü Sunderland deplasmanında 2-2 beraberliği  yakalayarak Londra'ya bir puanla döndü. Ligde hiç galibiyeti bulunmayan Sunderland'in Hollandalı menajeri Dick  Advocaat, görevinden ayrıldığını açıkladı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap