SON DAKİKA



Haber > Spor > Portekizli yıldız Torres, Beşiktaş'a doğru

Portekizli yıldız Torres, Beşiktaş'a doğru

22 Ocak 2024 Pazartesi - 14:40




Trendyol Süper Lig'de zirve yarışından kopan Beşiktaş, transferde düğmeye bastı.





Siyah-Beyazlılar, Portekizli teknik direktör Fernando Santos'un isteği doğrultusunda rotasını İspanya'ya çevirdi. Beşiktaş, Oliver Torres'i kadrosuna katmaya çalışıyor.

Trendyol Süper Lig'de oldukça zor günlerden geçen Beşiktaş, önümüzdeki sezonun planlamasına şimdiden başladı. Portekizli teknik direktör Fernando Santos'un istekleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Kara Kartal, rotasını İspanya'ya çevirdi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş, Sevilla'nın yıldız futbolcusu Oliver Torres'i gündemine aldı. Siyah-Beyazlılar, 29 yaşındaki İspanyol orta sahayı kadrosuna katmak için Sevilla ile görüşme halinde. Beşiktaş, kontratı sezon sonunda bitecek Oliver Torres'i kadrosuna katarak sakatlıkları bulunan Amir Hadziahmetovic ve Chamberlain'in boşluğunu doldurmayı hedefliyor.

Kariyerinde Atletico Madrid, Porto, Villarreal ve Sevilla gibi kulüpler bulunan Oliver Torres, bu sezon 23 maçta 1284 dakika sahada kalabildi. İspanyol yıldız, takımına sadece 1 asistlik katkı sağladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap