SON DAKİKA



Haber > Spor > Podolski'den veda

Podolski'den veda

09 Temmuz 2015 Perşembe - 16:07




Galatasaray'ın 3 yıllığına renklerine bağladığı Lukas Podolski, eski takımı Arsenal'e sosyal medya hesabında yayınladığı mesajla veda etti.





Podolski eski takıman veda etti. Galatasaray'ın 3 yıllığına renklerine bağladığı Lukas Podolski, eski takımı Arsenal'e sosyal medya hesabında yayınladığı mesajla veda etti. Arsenal’daki anlarından oluşan 15 saniyelik bir video'yu yayınlayan Podolski şu ifadeleri kullandı, "Taraftarlar... Arsenal'deki 3 yılda bazı inanılmaz insanlarla çalıştım. Londra'nın ikinci evim olmasında yardımcı olan tüm teknik ekibe, takım arkadaşlarıma ve perde arkasındaki tüm çalışanlara teşekkür ederim. Ne olursa olsun beni ve takımı destekleyen İngiltere'nin en iyi taraftarları, kalbimde sonsuza kadar özel bir yeriniz olacak. Sonsuza dek bir Topçu olacağım. Takımın gelecek sezon şampiyonluğa oynayacağına eminim ve takımı bir taraftar olarak izleyeceğim. Haydi Topçular"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap