SON DAKİKA



Haber > Spor > Podolski krizi!

Podolski krizi!

09 Ocak 2016 Cumartesi - 15:47




Ligin son maçında sakatlanan Podolski'nin dinlenmek ve tedavi olmak yerine tatil için Dubai'nin yolunu tutması sıkıntı yarattı.





Galatasaray’da devre arasına sakat giren Lukas Podolski’nin ikinci yarı hazırlıkları için İstanbul’a döndükten sonra tekrar Almanya’nın yolunu tutması kafa karıştırırken, Alman futbolcunun durumuyla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı.Buna göre Podolski, Köln’de 10 yaşından beri kendisiyle ilgilenen doktoruna gitti. Alman yıldız ayrıca Münih’te de ünlü doktor Müller Wohlfahrt’a görünecek.Podolski’nin sol ayak bileğindeki sorunun çok eskilere dayandığı ve bunun kas problemine yol açtığı belirlendi. Ağrılarının nedeninin ise ayak bileğinde kronik hale gelen bu sorundan kaynaklandığı öğrenildi.Arsenal’de de benzer sorunlar yaşayan Podolski’nin tedavi için ülkesine gitmesinin rutin bir durum haline geldiği İngilizler tarafından da teyit edildi.

Kupada yok

Alman yıldızın dinlenmesi ve tedavi olması gerekirken, ailesiyle beraber tatilini Dubai’de geçirdiği bildirildi. Bu durumun tedavi programını aksattığı ileri sürüldü.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap