SON DAKİKA



Haber > Spor > Planını yönetim bozdu

Planını yönetim bozdu

06 Ocak 2016 Çarşamba - 09:55




Bordo-Mavili yönetim, serbest kalmasını önleyecek 600 bin Euro’yu hesabına yatırınca, oyuncu mecburen Trabzon’a gelerek idmanlara çıkmaya başladı





Trabzonspor’da devre arasına girilmesiyle alacaklarının ödenmediği için sıkıntı çıkaran Stephane M’bia’nın serbest kalması son anda engellendi. Kamerunlu oyuncu 1 yıllık alacağı ile parasını alamadığı her gün için biriken faizden oluşan toplam 2.8 milyon Euro’yu talep ederek yönetime zorluk çıkarmıştı. Kendisine teklifler olduğunu ve Trabzon’a da dönmek istemediğini bildiren M’bia, parasının belli bir kısmı ödenmezse serbest kalma hakkını kullanacaktı. Ancak bu kurnazlığını fark eden yönetim, oyuncunun serbest kalmasını önleyecek 600 bin Euro’yu hesabına yatırdı. M’bia da bu kez mecburen Trabzon’a gelerek takıma katıldı. M’bia’nın serbest kalmasını önleyen Trabzonspor şimdi de oyuncuyla faiz indirimi için görüşüyor. Bordo-Mavili yönetim, Kamerunlu oyuncu ve avukatlarıyla bugün bir araya gelerek, aradaki sıkıntılar giderilmeye çalışılacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap