SON DAKİKA



Haber > Spor > Pereira'yı kovun!

Pereira'yı kovun!

04 Ağustos 2016 Perşembe - 12:38




Fenerbahçeli taraftarların, Monaco hüsranı sonrası sosyal medya ağı Twitter’da başlattığı ‘Pereira kovulsun’ akımı dünyada Trend Topic oldu.





Kupasız geçen sezonun ardından bu yıla da Devler Ligi’ne veda ederek başlayan F.Bahçe’de taraftarlar, eleştiri oklarını teknik direktör Vitor Pereira’ya yöneltti.

Devler Ligi’nden elenmenin faturasını Portekizli hocaya kesen taraftarlar ‘#VitorPereirakovulsun’ etiketini Twitter’da dünya gündeminin ilk sırasına soktu.

Monaco maçının son düdüğünün ardından yarım saat içinde konuyla ilgili 7 bini aşkın tweet atılırken Pereira’nın oyun sistemi ve kadro tercihleri büyük tepki gördü. Pereira’nın Caner Erkin ve Robin van Persie ile yaşadığı gerilimlerin de eleştirildiği paylaşımlarda, bazı taraftarlar, F.Bahçe’nin 2014’te vefat eden eski hocaları Luis Aragones’ten beri (2008-09 sezonu) Şampiyonlar Ligi gruplarına kalamadığını hatırlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap