SON DAKİKA



Haber > Spor > Pereira'dan flaş karar

Pereira'dan flaş karar

07 Kasım 2015 Cumartesi - 12:31




Vitor Pereira, yarınki Torku Konyaspor maçında kadroda revizyona gitmeyi planlıyor. Volkan Şen ve Ozan Tufan 11'e dönecek. Alper Potuk ile Josef ya da





Pereira değişikliğe gidecek... Ajax deplasmanından 0-0’lık beraberlikle dönen Fenerbahçe’de gözler Torku Konyaspor maçına çevrildi. Yarın saat 17.00’de rakibini ağırlayacak olan Sarı-Lacivertliler’de Pereira, bu karşılaşmada kadroda değişime gitmeyi planlıyor. Ozan Tufan ve Volkan Şen, Ajax karşısında sonradan oyuna girmelerine rağmen hücuma hareketlilik getirmiş, Fenerbahçe’nin atakları sıklaşmıştı. Portekizli teknik adam, form durumlarını beğendiği iki oyuncusunu Konyaspor karşısında 11’de görevlendirmeyi planlıyor. Kulübeye çekilecek ilk isim Alper Potuk. Orta sahadan ise Josef ya da Mehmet Topal’dan biri yedek kalacak.

Nani soru işareti

Hollanda’daki mücadelede en çok hayal kırıklığı yaratan isim Nani oldu. Vitor Pereira, geçtiğimiz hafta Osmanlıspor deplasmanına götürmediği vatandaşını Konyaspor karşısında oynatma konusunda kararsızlık yaşıyor. Portekizli yıldız formsuz olduğu kadar saha içindeki sinirli tavırlarıyla da dikkat çekiyor. Pereira, Nani’yi yedek bırakırsa Fernandao’yu forvette oynatacak ve Van Persie sola geçecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap