SON DAKİKA



Haber > Spor > Pereira topu hakemlere attı!

Pereira topu hakemlere attı!

02 Kasım 2015 Pazartesi - 11:38




Fenerbahçe'de eleştiri oklarının çevrildiği Vitor Pereira topu hakemlere attı.





Topu hakemlere attı... Fenerbahçe'de haftalardır eleştiri bombardımanına tutulan Vitor Pereira, Beşiktaş-Kasımpaşa maçının ardından isyan bayrağını çekti. Ligde hakem hatalarının doğrudan puan tablosuna yansıdığını belirten Portekizli çalıştırıcı, teknik ekibiyle yaptığı değerlendirmelerde bu durumdan yakındı.

Pereira, “Hakemler de insan, elbette onlar da hata yapabilirler. Fakat yapılan hataların birçok maçta direkt sonuca etki eden, skoru değiştiren hatalar olması rahatsızlık verici. Türkiye’de hakemler üzerinde çok ciddi bir baskı var. Televizyonda saatlerce hakemler konuşuluyor. Fakat bunlara karşı bir önlem alınmıyor. Tüm bunlar baskıyı çok arttırıyor ve hakem hataları ligin kaderine etki ediyor” diye konuştu.

‘MAĞDUR EDİLDİK’

Çok kritik maçlarda çok kritik hatalar yapıldığını düşünen Pereira, bu durumun zirve yarışındaki rakiplerinin lehine geliştiğini düşünüyor. Galatasaray’ın Başakşehir ve Trabzonspor maçlarına, Beşiktaş’ın ise kendileriyle oynadığı derbiye ve son olarak Kasımpaşa maçına dikkat çeken Pereira, “Ligde hakemler tarafından mağdur edilen başka takımlar da var. Biz de bunlardan bir tanesiyiz. Rakiplerimizin lehine gelişen hakem hataları ortada. Herkes beni eleştiriyor ama kimse hakemleri konuşmuyor. Herkes beni eleştirmekten olanı biteni görmüyor. Hakemler doğru düzgün maç yönetseydi zirvede yalnızdık” ifadelerini kullandı.

‘PENALTILARIMIZ VERİLMİYOR’


Vitor Pereira, hakem hatalarının kendileri ve rakiplerinin kırılma dönemlerinde yapıldığını düşünüyor. Kadıköy’de koparacak pozisyondayken, birçok maçın verilmeyen penaltılar nedeniyle zora girdiğini belirten Pereira, “Skoru garantiye alabileceğimiz anlardaki ters kararlar takıma olumsuz yansıyor” diyerek topu hakemlere attı. Pereira’nın “penaltımız verilmedi” sözleriyle Antalya, Bursa, Akhisar ve Osmanlı maçlarını kast ettiği belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap